Non Huevos Rancheros
Om denna förrätt
Non Huevos Rancheros är en härlig mexikansk frukostklassiker. Denna rätt är fylld med smak och perfekt för dem som vill ha en smakrik start på dagen.
- 400 g Tofu
- 2 msk Olivolja
- 1 st Gul lök
- 2 st Vitlöksklyfta
- 1 st Röd paprika
- 1 st Grön paprika
- 400 g Krossad tomat
- 1 tsk Spiskummin
- 1 tsk Chilipulver
- 1 tsk Paprikapulver
- 4 st Tortillabröd
0
Din rating: 5
Ingredienser (11)
Kommentar namn
Kommentar datum
Kommentar
Inga kommentarer ännu.
Dish Discovery
Gör så här
1. Stek tofu: Hetta upp olivoljan i en stekpanna över medelvärme. Tillsätt den tärnade tofun och stek tills den är gyllenbrun runt om. Ställ åt sidan.
2. Stek lök, vitlök och paprika: I samma panna, tillsätt mer olivolja om det behövs och stek löken, vitlöken, röd paprika och grön paprika tills grönsakerna är mjuka.
3. Tillsätt kryddor och tomater: Tillsätt spiskummin, chilipulver, paprikapulver, krossade tomater, salt och svartpeppar. Rör om och låt sjuda i cirka 10 minuter tills såsen tjocknar något.
4. Lägg till tofu: Tillsätt den stekta tofun i såsen och rör om så att den är jämnt täckt. Låt det sjuda i ytterligare 5 minuter.
5. Värm tortillabröd: Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen.
6. Servera: Lägg upp en generös mängd av tofublandningen på varje tortilla. Toppa med färsk koriander eller persilja.
7. Tillbehör: Servera med guacamole och vegansk grädda om så önskas. Njut av din Non Huevos Rancheros! Denna färgglada och smakrika rätt är perfekt för en hälsosam och god start på dagen.
Sponsrat
Veganskt
Budget